Aanbod:

  • inwonen met zorg
  • dagbesteding en dagverzorging
  • logeren 
  • logies/mee-eten
  • overbruggingszorg
  • proefslapen

Inwonen met zorg

Bij Warm Hart Zorghuizen is de financiering tussen wonen en zorg gescheiden. We bieden zorg volgens het principe 'volledig pakket thuis' (vpt). Dat is een pakket zorg voor mensen met een indicatie voor de Wet langdurige zorg (Wlz). U huurt bij ons een studio met bijbehorende verblijfs- en servicekosten. Wij leveren het volledige pakket zorg. Elke bewoner heeft een eigen studio met daarin een woon-/slaapkamer, douche- en toiletvoorziening, afhankelijk van de locatie al dan niet voorzien van een pantry. Naast de zorg zijn uiteraard ook maaltijden, alle tussendoortjes en drankjes bij de prijs inbegrepen.

All-in prijzen individuele locaties:

  • Oosterbeek:   € 3.000,00
  • Oudenbosch: € 2.518,78 vanaf
  • Ulestraten:    € 1.800,00 vanaf

Iedereen die zorg ontvangt vanuit de wet langdurige zorg (Wlz) moet een wettelijke eigen bijdrage betalen. De hoogte van de eigen bijdrage wordt vastgesteld door het CAK. Hoeveel u moet betalen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie, inkomen, vermogen en de manier waarop u zorg ontvangt. Op de website van het CAK kunt u een proefberekening maken. Bij deze proefberekening kiest u voor 'hulp of zorg thuis' en dan 'volledig pakket thuis'.

Dagbesteding en dagverzorging

Warm Hart Zorghuizen biedt bewoners dagbestedingsactiviteiten: in groepsverband en individueel. Denk aan bewegingsactiviteiten, samen kokkerellen en eten, creatief aan de slag, een spelactiviteit die aansluiten bij persoonlijke wensen en behoeften. Op basis van een persoonlijk zorgleefplan zijn omwonenden met een lichte vorm van zorg welkom om mee te doen aan diverse activiteiten ter ondersteuning en ontspanning.  Woont u niet bij ons en wilt u graag gebruik maken van onze faciliteiten? Via de gemeentelijke Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) kunt u deelnemen aan de dagbesteding en in aanmerking komen voor dagverzorging.  De mogelijkheid om bij Warm Hart Zorghuizen de maaltijd te nuttigen, is aanwezig. 

Logeren 

Logeren wordt ook wel respijtzorg en vervangende zorg genoemd. Op iedere Warm Hart locatie zijn logeermogelijkheden. Zo ontlasten we tijdelijk uw naaste die voor u zorgt. De gastbewoner ontvangt alle zorg en ondersteuning die nodig is op basis van een persoonlijk ondersteuningsplan. De vergoeding komt volledig vanuit het 'volledig pakket thuis' (vpt), daarnaast bieden wij ook deeltijdverblijf aan mensen met een Wlz-indicatie. Wanneer u bij ons logeert, is er altijd een mogelijkheid voor uw gasten om bijvoorbeeld mee te eten. Gasten worden ontvangen zoals u dat thuis ook zou doen. Informeer naar de voorwaarden. 

Logies

Uw bezoek is van harte welkom om bijvoorbeeld een hapje mee te eten. Uw familie/naasten/vrienden worden gastvrij onthaald. Op iedere Warm Hart locatie zijn er overnachtingsmogelijkheden. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Overbruggingszorg

Bewoners die tijdelijk bij ons verblijven omdat bij de zorgaanbieder van hun voorkeur (nog) geen plek is, verblijven op basis van overbruggingszorg. Voor de meeste bewoners betekent dit dat zij hun zorg vergoed krijgen op basis van 'verblijf'. De huur van de zorgstudio van deze bewoners wordt dan vanuit de Wlz vergoed. Deze bewoners betalen bij het CAK echter wel de 'hoge eigen bijdrage'. Hiervoor kunt u op de website van het CAK een proefberekening maken.

Proefslapen

Dagdroomt u weleens hoe het zou zijn om verzorgd te wonen? Kom ook een gratis nacht proefslapen bij een van de Warm Hart Zorghuizen. De logeerpartij is vast uitstekend bevallen. U wilt vaker komen logeren of bij ons komen wonen? Op iedere Warm Hart locatie zijn logeermogelijkheden en uiteraard maken we het u ook naar de zin als u bij ons woont.

Wat kunnen wij speciaal voor u betekenen? We nemen met alle liefde verblijvend de mogelijkheden met u door. Bel 06 - 54661908 of stuur een mail.