Op goede stand wonen

De plek waar u woont, draagt in belangrijke mate bij aan uw welzijn en kwaliteit van leven. Daarom liggen onze woonzorglocaties op prachtplekken door het land. Kleinschalig, uitnodigend, verbonden met de buurt en omringd door groene natuur. 

Een woonzorglocatie biedt een aangename omgeving voor één doelgroep: senioren met een zorgbehoefte. Ontdek hieronder onze locaties.

Aan het einde van een idyllisch kronkelweggetje ligt 'de Zilverheuvel' te midden van een groene oase. Dit Warm Hart zorghuis beschikt over 26 woonzorgstudio’s en ligt op loopafstand van het dorp Oosterbeek (Gelderland).

Oosterbeek is internationaal bekend om de Slag om Arnhem. Het herbergt het Airborne Museum en de Airborne begraafplaats. Jaarlijks trekt de Airborne wandeling duizenden bezoekers van over de hele wereld.

Kies voor aantrekkelijk en verzorgd wonen in een dynamische omgeving.

Ons zorghuis met 15 comfortabele zorgappartementen grenst aan een weids park in de Italiaans aandoende plaats Oudenbosch (Noord-Brabant).

In de directe omgeving bevinden zich historische en culturele trekpleisters zoals de witte Basiliek (een 'miniatuur' geïnspireerd op de Sint Pietersbasiliek in Rome), musea, het 19e-eeuwse station, het arboretum, voormalige internaten bij de kleine haven en horecagelegenheden.

Ga voor aantrekkelijk en verzorgd wonen te midden van rijke historie en religieus erfgoed.

In het centrum van het schilderachtige dorpje Ulestraten (Limburg) staat ons eigentijdse en gezellige zorghuis voorzien van 28 woonzorgstudio’s.

Het vriendelijke Ulesjtraote is geaderd met bij wandelaars geliefd natuurschoon en is doorspekt met monumentale bezienswaardigheden waaronder historische kappelletjes.

Ontdek de mogelijkheden van aantrekkelijk en verzorgd wonen en beleef uw gouden jaren gezellig ‘oonder os’ met leeftijdsgenoten.

Verder praten met
een kop koffie
of thee?

Maak een afspraak op jouw
dichtstbijzijnde locatie