Op goede stand wonen

De plek waar u woont, draagt in belangrijke mate bij aan uw welzijn en kwaliteit van leven. Daarom liggen onze woonzorglocaties en leefgoederen op hartverwarmende locaties door het land. Kleinschalig, uitnodigend, verbonden met de buurt en omringd door groene natuur. 

Een woonzorglocatie biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor één doelgroep: senioren met een zorgbehoefte. Op een Leefgoed komen verschillende concepten samen. Het is dan ook wat breder opgezet. Ontdek hieronder onze locaties.

Warm Hart Zorghuizen is een sterk groeiende commerciële aanbieder van intensieve ouderenzorg (met en zonder behandeling) met locaties in Oosterbeek, Oudenbosch, Zuidwolde en Ulestraten. We richten ons op de doelgroep nieuwe oudere en ontwikkelen daarvoor moderne en duurzame locaties in Noord-Brabant, Limburg en Drenthe

In het schilderachtige dorpje Ulestraten (Limburg) bouwen we, midden in een woonwijk, aan een eigentijdse zorgresidentie met 28 woonzorgstudio’s op wandelafstand van diverse winkels, gezondheidspraktijk en horecagelegenheden. 1 november 2023 gaan we van start!

Aan het einde van een idyllisch kronkelweggetje ligt 'de Zilverheuvel' te midden van een groene oase. Deze Warm Hart/Leefgoed Vrijland zorgresidentie beschikt over 26 woonzorgstudio’s en ligt op loopafstand van het dorp Oosterbeek (Gelderland).

Het eigentijdse 'De Ekelenberg' beschikt over 42 woonzorgstudio’s. De zorgresidentie ligt aan de goed bereikbare groene rand van het dorp Zuidwolde (Drenthe) in een nieuwe gevarieerde en levendige woonwijk.

Onze zorgresidentie met 15 comfortabele zorgappartementen ligt in de Italiaans aandoende plaats Oudenbosch (Noord-Brabant). Aantrekkelijk en verzorgd wonen te midden van rijke historie en religieus erfgoed.

Verder praten met
een kop koffie
of thee?

Maak een afspraak op jouw
dichtstbijzijnde locatie