Maak de reis van uw leven

Het kan best lastig zijn om uw huis te verlaten, wanneer u zich (samen met uw partner) tot nu toe zelf heeft weten te redden. Toch staat uw koffer klaar en bent u op weg naar verzorgd wonen. Die vierde levensfase gaan u en wij niet uitzitten, die gaan we samen vieren. Daar zijn 'vakanties' immers voor.

Mocht de overstap van thuis naar een zorghuis te groot voor u zijn, stel het dan voor als een groepsreis naar een zonnige bestemming. Stap in de denkbeeldige luxe touringcar met reisbegeleiders die onderweg de hobbels voor u nemen. Warm Hart, familie, mantelzorgers en hulpverleners (bijvoorbeeld uw huisarts) weten de weg bij instanties en zorgen dat alles op de rit komt.

Alles is geregeld. U verhuist naar een van onze hotelwaardige locaties. Wij en uw medebewoners heten u hartelijk welkom. In een ontspannen sfeer met omliggend natuurschoon zorgen hartverwarmende zorgmedewerkers dat u er gauw bij hoort. Voor u het weet, geniet u van uw voorgenomen staycation. 

Ook overbruggingszorg of een logeerpartij kunnen bij ons geboekt worden. Informeer naar die mogelijkheden. Wij zijn ervoor u!