friet eten verkleind

Hartverwarmend wonen, hartverwarmende zorg

Er komt een moment in ieders leven dat thuis wonen niet meer gaat, vanwege leeftijd en zorgvraag.

Bij Warm Hart Zorghuizen vindt de bewoner een nieuwe thuis. Een veilige, vertrouwde en prettige woonzorgomgeving, waarin de welzijn van de bewoner centraal staat. We kijken naar wat de bewoner belangrijk vindt, wat de bewoner nodig heeft en wat bijdraagt aan de kwaliteit in zijn leven. Daar richten we ons op met alle warmte en aandacht die we in ons hebben: met hartverwarmend wonen en hartverwarmende zorg. 

Warm Hart Ulestraten

1 november 2023 gaan we van start in het schilderachtige dorpje Ulestraten (Limburg), waar we momenteel  bouwen aan een eigentijdse zorgresidentie met 28 woonzorgstudio’s. Het Warm Hart Zorghuis ligt op wandelafstand van diverse winkels, gezondheidspraktijk en horecagelegenheden. 

Wat ga je doen

Samen met je collega’s vorm je een fonkelnieuw en enthousiast multidisciplinair zorgteam. Met jouw uitstraling ben je de onbetwiste funfactor. Je bedenkt, ontwikkelt en organiseert. Jouw onderscheidend aanbod van passende activiteiten zorgt voor de nodige in- en ontspanning. Bewoners betrek je zoveel mogelijk en humorvol bij de dagindeling.

Je geeft invulling aan een zinvolle en plezierige dagbesteding voor onze bewoners met als doel: elke dag een gulle lach.

Jouw talenten

 • De gunfactor is jouw kracht om mensen te verbinden en het sociale gevoel te versterken
 • Sfeer creëren en het overzicht bewaren
 • Belevingsgericht inspelen op emoties en behoeften
 • Mensen nuttig en waardevol laten voelen: jij haalt het beste in mensen naar boven
 • Onderlinge sociale contacten stimuleren en onderhouden
 • Ontwikkelingsgericht werken: sociale en emotionele vaardigheden bij bewoners opbouwen
 • Het signaleren van bijzonderheden omtrent de individuele bewoner en deze delen met het zorgteam

Wat mag je van Warm Hart verwachten

 • Een creatieve job waarin jij je hart kunt ophalen en je anderen van mee laat genieten
 • Alle ruimte - zowel binnen en buiten – een aangename huiselijk ambiance te creëren
 • Eigen inbreng juichen we toe
 • Alle tijd om aandacht en professionele zorg die de bewoner wenst en verdient, te geven
 • Je enthousiasme belonen we met een arbeidsovereenkomst binnen de cao VVT. Afhankelijk van je ervaring met mensen met dementie en een volwaardig en erkend diploma tot activiteitenbegeleider: FWG 30 - 35.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Waardering en warm werkgeverschap

Denk je nu enthousiast: wat zou ik daar graag willen werken! Vul dan nu het sollicitatieformulier in.

  activiteitenbegeleider

  We zijn benieuwd naar je verhaal

  Past onze aanpak bij jou en wil je er onderdeel van worden? Leuk, we zijn benieuwd naar je verhaal! Stuur ons je cv en vertel waarom je bij ons wilt werken. Ook als je nog vragen hebt, horen we het graag. We zien je e-mail graag tegemoet via hr@warmhartzorg.nl t.a.v. Derya Peters.

  Of gebruik het sollicatieformulier.

  Noteer uw voor-, achternaam en de titel van de vacature waarop u solliciteert in de bestandsnaam van uw CV en motivatiebrief, hartelijk dank!
  Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Valuas Zorggroep regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.