spelletje_met_een_begeleider

Uw levensverhaal en uw sociale leven maken u uniek

In onze Warm Hart Zorghuizen draait het om u. We kijken naar hoe u in het leven staat en we zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis en veilig voelt. Daarbij gaat het er vooral om wat u belangrijk vindt en wat u kwaliteit van leven geeft. Wat dat is, is voor iedereen verschillend. We willen u een woonomgeving bieden die hier zo goed mogelijk op aansluit. Ook de geboden professionele zorg regelen we rondom uw wensen.

Hartverwarmend wonen
op een van onze woonzorglocaties

Warm Hart Zorghuizen is een sterk groeiende commerciële aanbieder van intensieve ouderenzorg (met en zonder behandeling) met locaties in Oosterbeek, Oudenbosch, Zuidwolde en Ulestraten. We richten ons op de doelgroep nieuwe oudere en ontwikkelen daarvoor moderne en duurzame locaties in Noord-Brabant, Limburg en Drenthe

In het schilderachtige dorpje Ulestraten (Limburg) bouwen we, midden in een woonwijk, aan een eigentijdse zorgresidentie met 28 woonzorgstudio’s op wandelafstand van diverse winkels, gezondheidspraktijk en horecagelegenheden. Herfst/winter gaan we van start!

Aan het einde van een idyllisch kronkelweggetje ligt 'de Zilverheuvel' te midden van een groene oase. Deze Warm Hart/Leefgoed Vrijland zorgresidentie beschikt over 26 woonzorgstudio’s en ligt op loopafstand van het dorp Oosterbeek (Gelderland).

Verder praten met
een kop koffie
of thee?

Maak een afspraak op jouw
dichtstbijzijnde locatie