In onze Warm Hart Zorghuizen draait het om u: een uniek mens met individuele wensen en behoeften. Uw woonomgeving wordt mogelijk gemaakt door een speciaal soort medewerkers; hartverwarmende mensenmensen op wie u dag en nacht kunt vertrouwen. Die hun verantwoordelijkheid nemen en het talent hebben om u alle aandacht te geven. En die snappen wat welzijn met mensen doet. Dat is hun kerntaak die zij met liefde invullen.

gezelligheid_in_de_zorg

Gastvrij, gezellig en lekker

Gezondheid, sociaal contact en lekker eten scoren hoog op ieders wensenlijstje. Die drie ingrediënten verbinden we in de verse en gevarieerde menu's uit eigen keuken. We weten allemaal dat zien eten doet eten. In goed gezelschap rond de tafel en eten waar je blij van wordt. De zintuigen zijn daarbij een krachtige tijdmachine. Nostalgische herinneringen leveren herkenbare gespreksstof. De ene dag is dat de aanblik van het kuiltje jus in de gestampte pot, de andere dag de slagroom op de taart.

biljarten

Wonen, leven en ontmoeten

Wat meteen opvalt aan de Warm Hart Zorghuizen is de locatie. Die is uitnodigend en vaak omringd door groene natuur. Onze zorghuizen zijn kleinschalig en verbonden met de buurt. Eenmaal binnen valt de moderne, aangename en eigentijdse sfeer op. Gezelligheid zoals u het thuis verwacht.

Als u in een Warm Hart Zorghuis komt wonen, huurt u niet alleen een studio om te slapen. U maakt juist gebruik van het hele gebouw, van alle gezamenlijke ruimtes en faciliteiten en van de omliggende tuin, terras en natuur. Zo ontmoet u vlot andere bewoners en is er volop ruimte voor oprecht contact. Gasten zijn van harte welkom. Familie, vrienden of kennissen; iedereen kan bij ons rekenen op een hartverwarmende ontvangst.

lezen_in_de_buitenlucht

Kleine dingen maken een groot verschil

Pluk de dag. Niet elke dag hoeft groots en meeslepend te zijn. Alles draait om beleving. Spontaan een dansje doen met een zorgmedewerker, een beetje filosoferen in de zon, samen kleding voor die dag uitzoeken, je hart luchten bij een bakkie troost, vaasbloempjes in de tuin plukken voor bij een dierbare foto en genieten van aangeboden vertier, geven jeu aan het leven van alledag.

Wij doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Er is alle ruimte voor persoonlijke aandacht/individuele activiteiten en (groeps)activiteiten. Welke bepalen we samen. Uiteraard passend bij uw wensen en mogelijkheden. We omarmen uw ouderdom en we betrekken u waar mogelijk. Met alle respect voor wat u wilt en leuk vindt. Wij snappen dat het vaak de kleine dingen zijn die het verschil maken. Een ijsje, een ommetje, een knuffel ... We denken én doen in mogelijkheden. Niks moet, bijna alles mag.

Bij hartverwarmend wonen
hoort hartverwarmende zorg

Zorg bij Warm Hart

Kapper verkleind

Faciliteiten

Faciliteiten en diensten bij Warm Hart Zorghuizen:

  • dagbesteding - zes dagen per week, ook voor mensen van buitenaf*
  • fysiotherapie - voor specifieke behandelingen is een speciale ruimte beschikbaar
  • kapper - voor de kapsel- en knipbeurten is een speciale ruimte beschikbaar*
  • koffie- en theeautomaten (en fris) - gratis voor bewoners en bezoekers
  • pedicure - voor de pedicurebehandeling is een speciale ruimte beschikbaar
  • vers gekookte maaltijden - op vaste of flexibele tijden nuttigen*
  • wanneer onze bewoners aan nog meer diensten behoefte hebben, vullen wij dit rijtje graag aan!

* Woont u niet bij ons en wilt u graag gebruik maken van onze faciliteiten? Via de gemeentelijke Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) kunt u bijvoorbeeld deelnemen aan de dagbesteding. Wij wijzen u graag de weg.

Hartverwarmend wonen
op een van onze woonzorglocaties

Aan het einde van een idyllisch kronkelweggetje ligt 'de Zilverheuvel' te midden van een groene oase. Dit Warm Hart zorghuis /Leefgoed Vrijland beschikt over 26 woonzorgstudio’s en ligt op loopafstand van het dorp Oosterbeek (Gelderland).

Onze zorghuis met 15 comfortabele zorgappartementen ligt in de Italiaans aandoende plaats Oudenbosch (Noord-Brabant). Aantrekkelijk en verzorgd wonen te midden van rijke historie en religieus erfgoed.

In het schilderachtige dorpje Ulestraten (Limburg) staat, midden in een woonwijk, ons eigentijds zorghuis met 28 woonzorgstudio’s op wandelafstand van diverse winkels, gezondheidspraktijk en horecagelegenheden. Beleef ook uw gouden jaren gezellig 'oonder os' met leeftijdsgenoten.

Verder praten met
een kop koffie
of thee?

Maak een afspraak op jouw
dichtstbijzijnde locatie