friet eten verkleind

Hartverwarmend wonen, hartverwarmende zorg

Er komt een moment in ieders leven dat thuis wonen niet meer gaat, vanwege leeftijd en zorgvraag.

Bij Warm Hart Zorghuizen vindt de bewoner een nieuw thuis. Een weldadige en aangename woonzorgomgeving waarin het welzijn van de bewoner centraal staat. We kijken naar wat de bewoner belangrijk vindt, wat de bewoner nodig heeft en wat bijdraagt aan de kwaliteit in zijn of haar leven. Daar richten we ons op met alle warmte en aandacht die we in ons hebben: met hartverwarmend wonen en hartverwarmende zorg. 

Warm Hart Ulestraten

1 februari 2024 zijn we in het schilderachtige dorpje Ulestraten (Limburg) van start gegaan met ons eigentijds zorghuis met 28 woonzorgstudio’s. Het Warm Hart Zorghuis ligt op wandelafstand van diverse winkels, gezondheidspraktijk en horecagelegenheden.

Wat ga je doen

Samen met je collega’s start je in een fonkelnieuw hartverwarmend multidisciplinair zorgteam. Hoe leuk is dat! Als toegewijde helpende bieden we je alle ruimte om kwaliteitszorg te verlenen en er ècht voor mensen te zijn. Je bent verantwoordelijk voor de persoonlijke hulp aan bewoners. Je richt je speciaal op het realiseren van een optimale kwaliteit van leven. Je ondersteunt bewoners bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (adl) en huishoudelijke taken. Je zorgt voor sociaal contact en vergaart waardevolle informatie omtrent het welbevinden van bewoners.

Je positief ingestelde persoonlijkheid komen als helpende helemaal tot zijn recht. Dat wordt gezien en gewaardeerd.

Jouw talenten

 • Een doener die graag meedenkt
 • Servicegericht, het welzijn van de bewoners heeft jouw prioriteit
 • Mensen een goed gevoel geven
 • Sociale en praktische vaardigheden
 • Een gezellig en hecht team vormen met je collega’s
 • In het bezit van helpende niveau 2
 • (v)mbo werk- en denkniveau

Wat mag je van Warm Hart verwachten

 • Een ontspannen werkomgeving waarin jij helemaal op je plek bent
 • De speelruimte om onze visie van Aandacht tot Zorg uit te dragen
 • Aanmoediging om te groeien als je verder wilt leren
 • Een luisterend oor, feedback en aanmoediging van je teamcoach
 • Je aanstekelijke werklust wordt beloond met een arbeidsovereenkomst binnen de cao VVT FWG 25
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Waardering en warm werkgeverschap

  We hopen dat je nu enthousiast denkt: daar zou ik willen werken! Vul dan alsjeblieft direct het sollicitatieformulier in.
hart

We zijn benieuwd naar je verhaal

Past onze aanpak bij jou en wil je er onderdeel van worden? Leuk, we zijn benieuwd naar je verhaal! Stuur ons je cv en vertel waarom je bij ons wilt werken. Ook als je nog vragen hebt, horen we het graag. We zien je e-mail graag tegemoet via d.peters@warmhartzorg.nl t.a.v. Derya Peters.

Of gebruik het sollicatieformulier.

Noteer uw voor-, achternaam en de titel van de vacature waarop u solliciteert in de bestandsnaam van uw CV en motivatiebrief, hartelijk dank!
Indien u gegevens invult via onderstaand contactformulier, vragen wij om uw persoonsgegevens. Om deze gegevens te mogen verwerken hebben wij uw toestemming nodig. Door op “Verzend” te klikken geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens voor de afhandeling van uw vraag/bericht. Omdat het belang van uw privacy ook voor ons groot is, hebben wij als Valuas Zorggroep regels over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Deze regels vindt u terug in onze privacyverklaring.